NIEUW ARTIKEL

NIEUW ARTIKEL BLABLA NIEUW BLABLA BLA BLA BLA


Schwalbe Air Plus Binnenband

Schwalbe’s nieuwe Air Plus binnenband bevat zuiver butyl en heeft een dikkere wand. Hierdoor houdt de band bij zware belasting de lucht beduidend langer vast en biedt deze een hogere lekbescherming. Door de plus in de luchtdrukstabiliteit is deze band vooral geschikt voor e-bikes en cargobikes. De band is ook interessant voor fietsverhuurders door de slijtvastheid en het beperkte onderhoud. de band heeft een adviesprijs van €11,90


De beste schoolfiets van 2020 volgens het AD!

De Popal Daily Dutch Prestige is met een 8,9 als beste uit de bus gekomen. Dit model heeft op de aspecten design, comfort en prijs-kwaliteitsverhouding de hoogte score behaalt. Dit is een geweldige prestatie aangezien alle grote merken ook meedoen aan de test. Deze aspecten zijn de belangrijkste punten waar u over na dient te denken bij aanschaf een schoolfiets


fietsen met je telefoon? dit kost je €95,-

Vanaf 1 juli is het zover, dan levert het fietsen met je telefoon in de hand een boete op van maarliefst €95,- volgens de politie is fietsen met je telefoon in de hand levensgevaarlijk, daarom zal er ook actief worden gecontroleerd op overtreders.


grote brand bij fietsenfabrikant Gazelle

Bij de fabriek van fietsenfabrikant Koninklijke Gazelle heeft woensdag een grote brand gewoed. volgens de brandweer is de brand waarschijnlijk ontstaan in de zonnepanelen op het dak van de fabriek. Gazelle zelf denkt dat ze morgen weer kunnen starten met de productie.


moeten ebikes binnenkort op de rollerbank?

je ziet het steeds vaker, elektrische fietsen die met 40 a 50km per uur alles en iedereen inhalen. Het aantal verkeersslachtoffers in deze categorie stijgt fors, en daarom vindt de wethouder van verkeer dat de fietsers gecontroleerd moeten worden. Hij noemt dit roekeloos rijgedrag onacceptabel en onverantwoord.