waarom fietsen zo gezond is.

inmiddels weet iedereen de lichamelijke voordelen van het fietsen wel... maar wist je dat je met fietsen ook heel goed je geestelijke gezondheid kan stimuleren? je hoofd legen tijdens een mooie fietstocht, zorgt voor veel minder dagelijkse stress. zo kom jij fris de zomer door, maar let wel op dat je niet alleen je lichaam en geest verzorgd.
Ook je fiets heeft onderhoud nodig, bij ons is je fiets in goede handen.

goed afgestelde remmen voorkomen een hoop narigheid

je fiets remmen hebben het zwaar te verduren, door weer en wind moeten ze je fiets onder nare omstandigheden afstoppen. zorg dus dat je deze regelmatig laat afstellen of vervangen indien nodig. hierdoor blijven je remmen, maar ook je velg in topconditie. rem jij als fred flinstone, maak dan snel een afspraak.

lekker over het strand scheuren!

je ziet ze steeds vaker, lekker scheuren over het zand maar is dit wel zo verstandig? Geen probleem, zolang je de fiets wel goed onderhoud en voorziet van een beschermlaag wij zorgen ervoor dat je fiets goed remt, dat je frame en voorvork beschermd worden tegen het zand dat je ketting beschermd wordt tegen het vuil. dat je banden en remmen genoeg profiel hebben om slippen te voorkomen. maar je moet zelf daarna ook je fiets een beetje schoonhouden ;-)

moeten ebikes binnenkort op de rollerbank?

je ziet het steeds vaker, elektrische fietsen die met 40 a 50km per uur alles en iedereen inhalen. Het aantal verkeersslachtoffers in deze categorie stijgt fors, en daarom vindt de wethouder van verkeer dat de fietsers gecontroleerd moeten worden. Hij noemt dit roekeloos rijgedrag onacceptabel en onverantwoord.

grote brand bij fietsenfabrikant Gazelle

Bij de fabriek van fietsenfabrikant Koninklijke Gazelle heeft woensdag een grote brand gewoed. volgens de brandweer is de brand waarschijnlijk ontstaan in de zonnepanelen op het dak van de fabriek. Gazelle zelf denkt dat ze morgen weer kunnen starten met de productie.

fietsen met je telefoon? dit kost je €95,-

Vanaf 1 juli is het zover, dan levert het fietsen met je telefoon in de hand een boete op van maarliefst €95,- volgens de politie is fietsen met je telefoon in de hand levensgevaarlijk, daarom zal er ook actief worden gecontroleerd op overtreders.